Når jeg maler....
Mine skøre Fugle.
Velkommen til min hjemmeside

   

  Lidt om mig selv
                              
                                                       

 

At rejse er en del af mit liv, der henter jeg inspiration og energi, mange steder fra, hvor kendte begreber og former videre beabejdes,

Alle mine rejse intryk bearbejdes som skitser, mens jeg er der, senere overføres disse på lærred.

 

Andre gange er det selve den skabende proces som udvikler mig som mine værker,  når jeg starter på et maleri med et bestemt  motiv i tankerne, kan det ende med at blive noget helt andet ,  så selve processen bestemmer motivet,     man bliver forført ind i en spændene verden hvor man glemmer tid og sted.

Humor sniger sig ind i mine billeder i form af skøre fugle, og  mærkelige huse i fantasibyer,  den slags billeder holder jeg mest at male.

 

Jeg kan kun male når jeg er alene, det kan godt være lidt ensomt,  men til gengæld har jeg gennem maleriet, mødt en fantastiks masse søde og spændende mennesker.

Annelise Tjagvad

 

 


Nyeste kommentarer

06.09 | 09:02

Fornemt

26.10 | 16:21

Nå,da - der er jo både Cuba og Afrikabilleder med. FLOT, FLOT - ikke mindst det sidste billede med vandbøflerne! Der er virkelig power idet. Tillykke med det og

07.10 | 19:37

.......og så lige Brilliante med den gode kop chokolade.....

24.09 | 20:27

Hvis de der gammeldags damer drak mig hammerfuld, så tror jeg nok, at de kunne lokke mig ud i noget væmmeligt snavs. Men nu er jeg jo afholdsmand.